Att leda och samarbeta på distans

Utspridda fast tillsammans

 

Hitta er väg i framtidens arbetsliv

Vi märker ofta att arbete i en hybrid- och distansmiljö, kan upplevas som mer fragmenterat. Det betyder att dina arbetsuppgifter kan kännas som isolerade delar snarare än en sammanhängande helhet. Detta kan även påverka dina arbetsrelationer och samarbetet med kollegor.

 

Hybridarbete, där du växlar mellan att jobba på distans och på kontoret, är nu en integrerad del av ditt arbetsliv. En viktig fråga blir då hur du bibehåller mänskliga aspekter i en alltmer digital och utspridd arbetsmiljö, och hur du bygger broar för samarbete och gemenskap.

 

Vi vill hjälpa er att hitta er väg i den här miljön.

Ett koncept för att hjälpa er att ta de steg ni behöver.

Från fysiskt till distans

Resan från att arbeta fysiskt till digitalt är allt annat än lätt ibland.  Att lämna sin trygga plats där man är van att agera till att börja verka i en miljö man inte känner sig trygg i är skrämmande. 

Det naturliga mötet

Hur skapar du dynamiska möten på distans? Detta är en del vi behandlar i våra program och utbildnignsessioner. Vi ger er ramar, verktyg och förhållningssätt för att skapa interaktiva och meningsfulla möten.

Distanslärande med oss

Vi jobbar alltid flippat i våra lärandesessioner. Vad innebär det? Titta på denna korta introduktionsvideo så förstår du lite mer.

Våra paket

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa er vidare?

Var ska jag börja?

Nyfiken på att få en analys av er förmåga att arbeta distribuerat? Skulle du vilja få tips hur du kan ta ett steg framåt i din utveckling?

Gör vårt scorecard kring hybrida arbetssätt.

GRATIS

Ett steg framåt

Vill du få igång dig själv, ditt team, din ledningsgrupp och dina kollegor på en resa där ni kan förbättra er förmåga att driva bättre samverkan på distans?

 

Skicka en intresseanmälan för vårt distansseminarium i ämnet.

Upplägg: 3 h livesession på distans
Förberedelser: Titta på 1-3 filmer
Teknik:  Miro eller mural och teams eller zoom

Startpris: 20 000 kr per grupp

Program

Vill du gå vårt program kring att leda i hybrida miljöer? Skicka en intresseanmälan. Kursen är utformad i flera steg där vi guidar dig tillsammans med andra kursdeltagare till att bli en trygg ledare såväl på distans som fysiskt.

Upplägg: 4 tillfällen
Förberedelser: Titta på 1-3 filmer per tillfälle
Teknik:  Miro eller mural och teams eller zoom

Pris: 18 995 kr per person (eller enligt offert)

Nyfiken på att veta mer?

Är du nyfiken på att veta mer? Hör av dig till oss så pratar vi vidare.